Termeni si conditii

Pentru ca ne place sa lucram intr-un mod profesionist, mai jos regasiti toate informatiile legate de site-ul GIOIA PURA.

Termene

Site-ul gioiapura.com denumit in continuare “Vanzator”, este detinut si administrat de societatea Gioia Pura SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 44427896, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/2790/2021, cu sediul in Aleea Tisa, nr. 22A, Cluj-Napoca, Romania. Tel.: 0747171428. E-mail: contact@gioiapura.ro 

Navigarea pe site-ul GIOIAPURA.COM urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. 

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă procesa comanda si pentru a vă susține experiența pe tot acest site web. 

GIOIAPURA.RO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre GIOIAPURA.RO si Client, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul site-ului GIOIAPURA.RO: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software este integral proprietatea Gioia Pura SRL SRL si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul Gioia Pura SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

Limitarea responsabilitatii

Gioia Pura SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la GIOIAPURA.RO sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, GIOIAPURA.RO fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Gioia Pura SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe GIOIAPURA.RO au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@gioiapura.ro , pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Imaginile produselor comercializate de GIOIAPURA.RO au caracter informativ. Va aducem la cunostinta faptul ca pot aparea diferente intre o bijuterie si fotografia sa afisata pe site, fapt ce se datoreaza luminii folosite la fotografiere dar si monitorului Utilizatorului. 

Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului GIOIAPURA.RO pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu gioiapura.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. GIOIAPURA.RO nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Pretul

Preturile produselor sunt afisate in lei. Pretul final platit de Client este format din pretul produsului plus cheltuielile de livrare. Cheltuielile de livrare sunt detaliate pe site inainte de plasarea Comenzii de catre Client. 

Plata

Plata se poate face cu cardul de debit/credit Visa sau Mastercard prin MobilPay Netopia sau prin sistem ramburs.

Garantie 

Toate produsele Gioia Pura beneficiaza de o garantie de 14 de zile de la data cumpararii. Pentru orice defect descoperit in aceasta perioada, va invitam sa ne contactati pe contact@gioiapura.ro  si sa returnati cat mai repede produsul pentru a putea fi evaluat de echipa noastra. Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile de la data sesizarii prin: repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului.

Nu fac obiectul garantiei urmatoarele situatii:

– deteriorare provocata de accidente, activitati sportive, profesionale, casnice;

– expunerea produsului la schimbari bruste de temperatura sau umiditate;

– expunerea produsului la contactul cu medii distructive precum: praf, fum, abur, solventi, adezivi, acizi, saruri, produse cosmetice;

-expunerea produsului la clor sau substante care contin clor, inclusiv apa curenta sau apa de piscine; 

– urmele de uzura.

– nerespectarea instructiunilor pentru pastrarea bijuteriilor, detaliate mai jos.

Recomandari pentru pastrarea bijuteriilor

Bijuteriile se depoziteaza separat, in recipiente speciale.

Bijuteriile si elementele din argint oxideaza in contact cu aerul si umiditatea. Pastrati-le in cutii sau saculeti inchisi. Curatati-le ocazional cu o carpa moale si solutii speciale pentru a inlatura oxidarea.

In cazul bijuteriilor placate cu aur, patina dispare in timp. Acesta este un fenomen normal, aparut in urma purtarii repetate. Durata de viata a patinei depinde de modul in care sunt ingrijite bijuteriile.

Pietrele naturale, coralii si scoicile trebuie ferite de lovituri si zgarieturi, lumina si caldura puternica.  

Manevrati cu delicatele sistemele de inchidere ale colierelor, bratarilor, cerceilor. 

Nu aduceti bijuteriile in contact cu apa si produsele chimice: parfum, spray-uri, detergenti, clor.

Nu purtati bijuteriile in timpul somnului sau al activitatilor sportive. Transpiratia abundenta poate altera bijuteriile.

Retur

 Daca ati comandat o piesa din colectie ( fara modificari personalizate), puteti returna produsul in termen de 14 zile lucratoare, pentru situatiile in care produsul nu este ceea ce ati comandat sau are o defectiune. Returul trebuie anuntat in maxim 2 zile pe contact@gioiapura.ro  insotit de poze care sa justifice accesoriul primit, altfel returul nu va fi acceptat. Va voi trimite detaliile si un formular de retur. Va rog sa intelegeti ca un accesoriu uzat nu poate fi acceptat ca retur. De asemenea, nu ofer retur pentru piesele personalizate (vedeti detalii in Personalizare). Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite si sa aiba eticheta atasata. Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rog sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acesta nu este deteriorat in timpul transportului. Verificarea se va face in prezenta agentului de curierat, iar daca produsul returnat nu corespunde conditiilor de mai sus imi rezerv dreptul de a nu va returna contravaloarea produsului, urmand sa va retrimit coletul. Clientii care aleg optiunea de a returna un produs, vor plati taxa de retur catre Nemo. Gioia Pura va plati taxa de retur doar daca accesoriul primit nu este cel pe care l-ati comandat sau are o defectiune, iar la alegerea clientului, accesoriul poate fi inlocuit (plata retrimiterii va fi suportata de Gioia Pura) sau suma platita va fi restituita in termen de 10 zile lucratoare.

Nu primesc retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Livrarea si metoda de plata

Toate piesele sunt facute la comanda si, de obicei, realizarea si livrarea se face in termen de 3-7 zile lucratoare pentru Romania. Pentru mici modificari (vedeti detalii in Personalizare), va rog contactati-ma.

Veti primi un e-mail de confirmare dupa ce comanda a fost plasata.

Costuri de livrare:

  • Livrare in Romania este – 20 lei, plata ramburs;
  • Ridicare direct de la studioul din Cluj-Napoca- gratuit, plata cash.

Dupa expedierea coletului, veti primi un e-mail cu informatii despre comanda. Pentru codul AWB de urmarire al comenzii, pe care il puteti verifica pe site-ul firmei NEMO, contactati-ne. In cazul in care coletul trimis ajunge intr-o cutie deteriorata, va rog sa il refuzati si sa il fotografiati, specificandu-se clar motivul refuzului catre agentul de curierat. Fotografia ma va ajuta sa clarificam situatia.

Modificarea comenzii                               

O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea pieselor noi, schimbarea dimensiunii sau a culorii sarmei. Pentru adaugarea unei piese noi va rog sa trimiteti o noua comanda.

Daca comanda a fost plasata, puteti  modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de email contact@gioiapura.ro .

Anularea comenzii

Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de email contact@gioiapura.ro , in primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Personalizare

Daca nu ti-ai gasit accesoriul potrivit in colectiile noastre, iti oferim posibilitatea sa iti creezi chiar propriul accesoriu, de la alegerea liniei pana la folosirea materialelor din care o sa fie realizat. Bineinteles ca, sugestiile si propunerile nu vor lipsi, astfel incat rezultatul final sa fie unul minunat.

Pentru alte mici modificari va rog sa ne trimiteti un e-mail pe contact@gioiapura.ro  in care sa imi spuneti ceea ce va doriti, poze cu orice amanunte. Voi analiza cerinta, iar daca modificarile sunt posibile pe tot parcursul procesului de realizare voi pastra legatura cu dvs., astfel incat, sa puteti verifica fiecare pas. Inainte de a expedia piesa o sa va trimit o serie de poze pentru aprobare.

Shopping Cart